När folk hör order svensexa tänker de ofta på fylla och strippor ala Hangover, men det finns andra saker man också kan göra på svensexor. Här kommer en lista på några saker du kan göra.

Att börja dagen med att kidnappa brudgummen har blivit en självklarhet, se till att informera bruden om detta så att hon inte får panik och ringer efter polisen när hennes blivande man försvinner. För att han ska bli extra ”tagen på sängen” kan ni fejka en svensexa några dagar eller veckor innan så han inte kommer misstänka något. Se till att inte vara allt för berusade utan försök hålla jämn nivå under dagen, tänk på att för vissa aktiviteter måste man vara nykter. Nedan följer en lista med aktiviteter som ni kan göra efter själva kidnappningen.

 

Whiskyprovning

Att gå på whiskyprovning är inte bara väldigt gott utan brukar oftast vara väldigt uppskattat av brudgummen.

Ribbåt

Hyr en ribbåt och ta en lunch ute i skärgården efter en fartfylld färd. Adrenalin och god mat är en bra kombination.

Klättring

Att klättra med instruktör är en väldigt rolig och spännande upplevelse. Det går att göra inomhus eller utomhus.

Poledance

Något som är roligt på svensexa är att lära sig poledance. Om ni inte vill dansa själva kan ni alltid gå till en strippklubb.

Utomlandsresa

Att resa utomlands med polarna kan vara bland det roligaste som finns, varför inte resa passa på att fira brudgummen ordentligt utomlands. Släpp loss ordentligt och skapa minnen för livet 2 till 3 timmar ifrån Sverige.

Paintball

Något som är väldigt roligt är att köra paintball, gärna att brudgummen får vara klädd som kanin och alla skjuter på honom.