Möhippa med en twist

Ska en i tjejgänget ha en sista natt i frihet? Letar ni idéer till en galen tjejkväll som sent ska glömmas?  Vi tror att det bor en vildkatt i varje kvinna som mår bra av att släppas lös ibland, inte minst i sällskap med sina närmaste vänner. Killarna kanske tror att de är galna, men i själva verket är tjejerna mycket mer crazy. Vill ni bjuda den kommande bruden på en oförglömlig kväll med en erotisk touch? Här ger vi er de bästa tipsen.

Möhippans ursprung

Möhippan kallades längre bak i historien för mökväll och var en mycket lugn tillställning där brudens väninnor gav henne presenter som hushållsartiklar och prylar till hemmet för att inviga henne i rollen som en god husmor. Allt eftersom att jämställdheten ökade har Möhippan tagit efter svensexans äventyrligare format. Och tur är väl det. Frågan är om tjejer inte har det ännu vildare och ännu hetare under den sista natten i frihet.

Galen kväll med guldkant
Bor ni i Stockholm eller ska möhippan hållas i vår huvudstad? Club Kino är en elegant strippklubb som erbjuder unika och praktfulla shower som är fyllda med sexighet, elegans, glädje och glamour. Dessutom har klubben öppet alla kvällar i veckan! Väljer ni en möhippa i sinnlighetens tecken går det till såhär: Innan klubben öppnar får ni en lektion med en av klubbens professionella dansöser.  När ni anländer möts ni upp av en värdinna som välkomnar er in i de vackra lokalerna. Där får den blivande bruden och alla som vill lära sig konsten att förföra sin mans med erotisk dans, lapdance och striptease. Ni blir också lotsade genom en värld av erotiska leksaker, oljor, krämer och kläder som ni självklart kan beställa hem. På Club Kino får ni garanterat en oförglömlig start på en kväll med en het karaktär.

Fastnade ni?
Blev kvällen lyckad? Kanske fastnade ni till och med för erotisk dans? Lyckades ni förföra er man på ett alldeles nytt sätt? Då finns det många olika typer av kurser i erotisk dans att ta del av, även efter möhippan. En dans som ökat i popularitet de senaste åren är till exempel poledance. En sexig dans kring en stång som dessutom är en otroligt bra träningsform som finslipar dina kurvor.