I alla år har fokus legat på kvinnan och hennes njutning när det gäller sexleksaker. Männen har varit hänvisade till mer eller mindre plastiga lösvaginor som komplement till sitt runkande. Vi är väl många män som i början av vår sexualitet fick byta hand i runkandet för att uppleva lite spänning i livet. Under senare år har det dock blivit förändring på detta då fler och fler av tillverkarna har lanserat nya fräscha sexleksaker för män.

mack

 

 

Den produkt som är världsledande är Fleshlight som finns i ett hundratal varianter. Namnet Fleshlight kommer sig av att den ser ut som en ficklampa som på engelska heter ”flashlight”. Fleshlight är en lösvagina tillverkad i ett supersoft och skönt material. Om du vårdar din Fleshlight så kommer du att ha en trogen vän i många år. Det finns som sagt vad många modeller att välja bland samt en massa roliga tillbehör såsom t.ex. launchpaden. En hållare för din iPad att fästa på själva Fleshlighten så att du kan titta på valfri film samtidigt som du jagar din tillfredsställelse.

anal

Svenska LELO har länge haft produkter för män i sin katalog. Här pratar vi kvalitetsprodukter tillverkade i bästa silikonet med de tystaste motorerna samt att de levereras i oerhört lyxiga förpackningar. LELO har lagt mycket arbete på att ta fram penisringar samt vibratorer för prostatan. De har dessutom precis nu lanserat sina två första mastrubatorer, F1s Prototype Masturbator och LELO F1s Developer’s Kit Red. Dessa två underverk skall ge dig en känsla av en riktigt bra avsugning och jobbar med vibrationer så väl som soniska vågor. De soniska vågorna stimulerar utan att vidröra här pratar vi om riktig high-tech. Allt kan naturligtvis styras och kontrolleras med en app i din smartphone.

Även nya stora tillverkare på marknaden som Womanizer och Satisfyer satsar på sexleksaker för män numera. Satisfyer tog t.ex. hjälp av den gamla porrstjärnan Rocco Siffredi när de skulle designa sin första mastrubator, Satisfyer Men Masturbator. Den blev snabbt en storsäljare i framför allt Europa.

womanizer-premium-vit-5-1-518x518

I den tid som råder så pratas det allt mer öppet om sexleksaker och nu får även männen vara med.