Det här med ojämna bröst är väldigt vanligt och något som går att korrigera men behöver man det? Självklart är det så att du ytterst bestämmer över din egna kropp och känner du att du vill korrigera ojämna bröst så ska ingen klandra dig för det.

Om man som jag gått upp några kilon under vintern och känner sig blek och fet så kan det väl knappast bli bättre eller komma mer lägligt än vad en produktnyhet som brunt utan sol gjort! En produkt som sägs göra dig naturligt brun! Låter som något helt perfekt i mina öron. Dock har jag inte testat och jag vet inte om det är bra eller dåligt för min hud. Det står att produkten stimulerar melanin som finns i våra celler och det i sin tur bestämmer vilken hudfärg vi ska ha. Samtidigt sägs melanotan minska aptiten vilket kunde förklara varför man skulle bli smal. Låter väl nästan lite för bra för att vara sant detta 😉 Jag tror att det bästa för hälsan är motion, kost och en lagom dos med sol för att samla på sig naturligt med D-vitamin.